Al sinds 1996 ben ik werkzaam op het terrein van operational audit en riskmanagement. Dat is niet voor niks. Ik vind het een boeiend, soms spannend en leuk werkterrein. Na mijn studie bedrijfskunde (Drs.) en de studie Operational Auditing (RO) waren mijn rollen in dit vakgebied heel divers. Riskmanager, auditmanager, compliance officer en security officer, om er een paar te noemen. In deze rollen heb ik bij een breed scala aan werkgevers en opdrachtgevers beleid geformuleerd en geïmplementeerd. Uiteraard ben ik op het gebied van kennis en opleiding altijd bijgebleven. In 2007 behaalde ik de CISA (Certified Information Systems Auditor) titel, sinds 2010 mag ik mijzelf CRISC (Certified in Risk and Information Systems Control) noemen en sinds 2012 CRMA (Certification in Risk Management Assurance). In 2013 ben ik CIA (Certified Internal Auditor) geworden. Ik heb ervaren dat "in control" komen logisch klinkt, maar lastig in praktijk te brengen is. Mensen laten zich niet zomaar veranderen. Om ook dit aspect beter te kunnen invullen ben ik in 2017 Prosci Change Management Practitioner geworden. Prosci richt zich op de menskans van veranderen.

Mijn werkstijl laat zich het beste als volgt samenvatten: Ik doe wat nodig is om tijdig het gewenste resultaat te bereiken. Ik verbind, durf te kiezen en houd me aan afspraken. Ik lever maatwerk en werk op basis van vertrouwen. Daar kan ik veel over zeggen maar liever verwijs ik naar de pagina “Referenties”.

Mijn CV kunt u hier downloaden.

 

 

  View Kim van der Leer's profile on LinkedIn View Kim van der Leer's IIA View Kim van der Leer's IIA View Kim van der Leer's IIA View Kim van der Leer's IIA